Catalog Yves Rocher|Devino lider Yves Rocher

Catalog Yves Rocher catalogul este valabil doar pe campania in curs si de preturile si de ofertele din el pot beneficia doar reprezentantii /membrii de Club !

Doar persoanele care sunt inscrise in Clubul Yves Rocher pot comanda prin intermediul sitului produsele din catalogul campaniei curente. Procedura de inscriere este simpla: va inscrieti prin formular ca reprezentant si in maxim 24 de ore veti primi un SMS cu datele de autentificare in Club.


Inscrierea in Club Yves Rocher ca reprezentant nu obliga la o comanda minima lunara sau un anumit numar de comenzi. In momentul in care veti dori sa comandati veti beneficia de discounturile oferite reprezentantilor nostri.

Daca doriti catalogul Yves Rocher in format fizic va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in formularul de inscriere. De regula, in 24 de ore puteti primi catalogul Yves Rocher.

Catalogul este publicat o data la 4 saptamani si contine ofertele campaniei curente, discounturile si premiile oferite membrilor. Fie ca aveti nevoie de o crema antiacneica, de un gel de dus cu parfum sublim, de o nuanta de ruj sau de o crema antiaging de lux, toate aceste produse le puteti gasi in publicatia noastra. Expedierea cataloagelor o facem de regula prin curierat rapid la costuri minime (similare cu Posta Romana) si il veti primi in 24 de ore la domiciliu, de regula insotit de mici mostre pentru creme sau pafumuri.

catalog yves rocher catalog curent

Yves Rocher este o companie situata in Franta, infiintata de catre omul de afaceri Yves Rocher in anul 1959, firma bazandu-se strict pe extracte naturale din plante, excluse total fiind produsele sintetice.

            Grupul Yver Rocher se intinde in 110 tari, cu peste 15.000 de angajati in intreaga lume avand o cifra de afaceri care a atins deja 2 miliarde de euro. In prezent, grupul reuneste pe langa marca Yver Rocher si marcile Daniel Jouvance, Dr. Pierre Ricaud, Isabel Derroisne, Kiotis și Galerie Noemie, dar si marca de imbracaminte Petit Bateau.

            Omul de afaceri francez, Yver Rocher s-a nascut pe data de 7 aprilie 1930 in Le Gacilly, un  orasel din Bretania din sudul Frantei. Dupa decesul tatalui sau, acesta a ajutat la derularea unei afaceri textile, alaturi de mama sa, pentru a reusi sa isi castige traiul. Intre 1962 si 2008 a devenit primarul orasului sau natal, La Gacilly, fiind ales in Consiliul General din Morbihan in anul 1982 .

            Incepand cu 1959,  Yves Rocher a fondat marca proprie de produse cosmetice care ii poarta numele, bazandu-si succesul pe de o parte pe avantajul folosirii extractelor naturale din plante, pe de alta parte pe vanzarea produselor la distanta prin intermediul magazinelor si, mai tarziu, prin intermediul vanzarilor de tip MLM( Multi Level Marketing).

            Surprinzator, primele produse realizate de fondator, au fost facute in laboratorul pe care il avea in  podul propriei case, bazandu-se pe plantele din gradina sa. Dupa 3 ani, compania a deschis primul magazin. In anul 1992 Yver Rocher s-a retras din companie pentru a petrece timp cu fiul sau, Didier, care a decedat 2 ani mai tarziu, pe 23 decembrie 1994. Fondatorul a revenit la conducerea companiei dupa moartea acestuia, numind vicepresedinte in anul 2007 pe nepotul sau, Bris. Acesta din urma a preluat compania in totalitate dupa moartea fondatorului Yves Rocher din anul 2009, la varsta de 79 de ani.

            Yves Rocher a fost membru al ordinului Herminei, fiind impotriva testarii produselor pe animale, declarand ca “ Daca esti nevoit sa iti testezi produsele pe animale, inseamna ca nu ai idee ce faci”. Produsele sale s-a dezvoltat pe baza non-alergica, din extract natural din plante, excluzand total materiile prime de origine sintetica.

            In anul 2008, compania Yver Rocher a obtinut o cifra de afaceri de 2,5 mil de euro, avand o crestere de 59% fata de anul precedent, dorind sa obtina o creste de minim 20-25% pentru urmatorii ani. Incepand cu 2012, compania a intrat si pe segmentul de igiena si ingrijire corporala, atingand un nivel de 15 unitati pana la sfarsitul anului.